Met 't hart op de juiste plek!
+31618147210

Poging tot hooien en kittens geboren

We dachten lekker paarden voer te kunnen maken. Een enkel buitje kon  het suiker in gehalte wel wat verlagen. Het werd echter een zondvloed, waar geen eind aan lijkt te komen. Om het niet helemaal uit de hand te laten lopen, hebben we  op het moment dat het enigszins droog was balen geperst en gewikkeld. Sommige plekken waren eigenlijk te nat om er te kunnen werken.

 

 

Met het weghalen van de balen namen we duidelijk teveel hooi op onze vork. De kar raakte verzakt en moest gedeeltelijk weer worden afgeladen. Uiteindelijk kregen we de 50 balen toch thuis. In de nacht erop viel er weer 25 mm neerslag.

 

 

 

Poes Indy liet al enige tijd zien dat ze zwanger was. Om op deze uitbreiding voor bereid te zijn had Patricia alvast een “nestje” voor haar gemaakt in de hoek van de hobbyruimte. Hoewel de kittens verspreid in de ruimte geboren werden vonden ze een goed plekje in het nest. Indy moest wel even wennen aan het moeder worden, maar ze heeft nu de slag goed te pakken met drie lapjes en een rode kitten.