Met 't hart op de juiste plek!
+31618147210
Image
De stallen

In onze stallen leven en slapen veel verschillende dieren. Van groot tot klein: paarden, koeien en klein vee. Met name in het voorjaar is het een drukte met de schapen en de pasgeboren lammetjes. Genoeg dieren om te verzorgen te vertroetelen door te voeren en schoon te maken.

Het land

Het weiland ligt achter de boerderij. Met de Gator gaan we met de honden de weilanden in om werkzaamheden uit te voeren, zoals schapen tellen, hooien of mollen vangen. Een deel van het weiland is een dijk en is door de beschutting die het geeft een paradijs voor dieren en voor ons.

Image
Image
De werkplaats

Wij hebben voor onze handige gasten een werkplaats. Daar maken we voor onszelf en in opdracht tuinmeubels, ruiven voor de dieren, vogelhuisjes en nog veel meer. Ook kunnen de mensen hun eigen ideeën daar vormgeven. Zowel in hout als in metaal of andere materialen.

De moestuin

In onze tuin groeien allerlei groenten en fruit. Een tunnelkas voor tomaten, paprika, komkommers en andere groenten die warmte nodig hebben. Daarnaast staan er aardbeientafels en een ander deel is “koude grond” voor onze heerlijke groenten.

Image
Image
De kantine en hobbyruimte

De kantine is de centrale ontmoetingsruimte waar we koffiedrinken en lunchen. De hobbyruimte, die ook gebruikt wordt voor de lunch, beschikt naast onze keuken meer faciliteiten waaronder een piano, biljart en computer.

Toegankelijkheid

Het erf en de ruimten zijn zoveel mogelijk vlak, zodat het voor eenieder goed begaanbaar is. Voor de landerijen hebben we onze Gator die ons comfortabel rond rijdt.

Image