Met 't hart op de juiste plek!
+31618147210
Kleine dieren verzorgen

Kleine dieren verzorgen

Je helpt met het verzorgen van de kleine dieren, zoals bijvoorbeeld cavia's, konijnen, kippen, eenden en hangbuikzwijntjes . Je zult zien dat de dieren jouw zorg met liefde beantwoorden.

Schapen verzorgen

Schapen verzorgen

De schapen hebben je nodig! Gezamenlijk zorgen we dat de schapen goed verzorgd worden. Hier is teamwerk voor nodig, want de schapen kunnen eigenwijs zijn!

Landwerk

Landwerk

In het land is altijd wat te doen. In de winter is dat onderhoud aan het land, zoals mollen vangen en zorgen voor een goede water afvoer. In de zomer is dat meer het beweiden en oogsten van gras of hooi.

Tuinwerk

Tuinwerk

Onze moestuin en tunnelkas staat vol met groenten en fruit. Samen met onze deelnemers zorgen we ervoor dat ze een smakelijke maaltijd worden.

Lunchen

Lunchen

Pannenkoeken, soepen, groenten uit eigen tuin, we hebben al veel gerechten voorbij zien komen. Wil je ook koken en gezellig samen eten? We hebben er al zin in.

Timmerwerken

Timmerwerken

Jouw handigheid kan je helemaal kwijt in onze werkplaats. Je kunt je hier uitleven en de mooiste houtwerken maken. Misschien heb je wel meer talent dan je denkt!

Onderhoud machines

Onderhoud machines

Onze machines hebben onderhoud nodig. Samen constateren we problemen en lossen deze op. Zonder jouw inzicht en hulp zal de boerderij niet kunnen draaien.