Met 't hart op de juiste plek!
+31618147210
Alles in een nieuw jasje.

Alles in een nieuw jasje.

 

 

29/05/2022 Door Jan

 

 

Alles in een nieuw jasje.

Welkom op onze blog pagina. We gaan deze  blogs maken om je op de hoogte houden van het wel en wee op de zorgboerderij. Het is de bedoeling om dit regelmatig te gaan doen.

Men vond dat onze presentatie van de boerderij zijn tijd wel had gehad en er iets nieuws moest komen.  Het team App Your Web heeft ons hier bij geholpen. We hopen dat jullie het wat vinden!

De naam van de zorgboerderij is gewijzigd. De woordspeling die in de naam zat zorgde  vaak voor foute weergaven. Daarom mooi simpel: Zorgboerderij Hartog.

Dan ons logo. Het oude logo was een kopie van het logo van onze buurtvereniging. Een tevreden koe die het allemaal wel goed vindt. Bastiaan Oonk veranderde dit in een versie die meer uitdagend  de wereld in kijkt.

 

De website werd gerestyled door Erwin Klijn, ondersteund door fotograaf Peter Hardewijn. We vinden het zelf heel mooi geworden. De school ontbreekt nog op de site. Hier gaan we nog aan werken.

Ondanks dat het een heel klusje was en is om alles aan te passen, geeft het toch wel een modernere uitstraling vinden wij.